Besøk vår facebook side
KUNDEERFARINGER
KUNDEERFARINGER
Inger 52 år Oslo

Etter plutselig endring av livssituasjon i en alder av 52 år, økte min vekt nærmere 30 kg på få måneder. I hele mitt liv har jeg vært meget aktiv og slank, men på grunn av plutselig livsendring la jeg på meg unormalt mye på kort tid.

Jeg hadde liten mulighet for å entre noe treningsstudio. Selv er jeg kostholds rådgiver (noe som gjorde meg meget flau for den situasjonen jeg plutselig befant meg i) og terapeut samt jeg har et meget sundt kosthold og uten helseproblemer av noe slag. Men disse kiloene hadde satt seg fast og jeg var ekstremt fortvilet.


Jeg kom til VIP Clinic på våren 2015. Der ble jeg mottatt av en meget omsorgsfull, varm og forståelsesfull person. Jeg mottok den aller beste service og oppfølging.
 

Selv om jeg har levet sunt så måtte jeg over på diett for å bygge opp metabolismen på nytt og aktivere forbrenningen. Dietten er viktig for at behandlingsmetoden skal bli mest mulig effektiv.
 

Endospheres:
Jeg startet først med Endospheres. Det føltes behagelig for kropp og sjel med Endospheres. Det føltes som å motta dyp kropps massasje. Jeg så fort synlige resultater og gikk raskt ned i vekt. Jeg begynte å komme meg ut av de store klærne og inn i noe mere formelig.
 

Jeg fulgte dietten fra Endospheres på det strengeste. Jeg gledet meg over endringene i kropp og fasong. Endospheres simpelt hen smeltet av meg fettet og formet kroppen min. Jeg ble så glad da jeg endelig kom inn i jeans igjen.
 

Mesoterapi kropp:
Da jeg hadde mistet nok kroppsfett var jeg klar for å begynne med Mesoterapi.
Nå var jeg virkelig klar for en kickstarter hvilket MESOTERAPI ble for meg. For hver nye behandling så jeg enda tidligere resultater.
Jeg har fått tilbake min kvinnelige figur og fått fjernet det vanskelige fettet samt at jeg nå får på meg mine egne Jeans.
 

Mesoterapi ansikt:
siden jeg plutselig gikk opp i vekt i min alder så utviklet det seg en dobbelthake. Etter 2 kurer med MESOTERAPI, ble hake strammet fullstendig opp igjen. Nå ser haken min ut som i mine ungdomsdager.
 

Jeg har alltid hatt ett ungdommelig utseende, men det siste året har vært tungt, noe som startet å komme til syne i mitt ansikt. Her har MESOTERAPI gjort undere. Streker under øyne, munn og hake er nå så og si forsvunnet.
 

Jeg er svært fornøyd og anbefaler ENDOSPHERES, MESOTERAPI og VIP Clinic på det varmeste.
 

Jeg sender en evig TAKK til kjære Mare, VIP Clinic, Endospheres og Mesoterapi.
 

Mvh
Inger 52 år Oslo

Spør gjerne betjeningen om denne eller andre referansekunder av VIP Clinic.