Besøk vår facebook side
KUNDEERFARINGER
KUNDEERFARINGER
Hege, Oslo
Jeg ønsker å gi min referanse etter en Bio-revitalisering kur hos VIP Clinic på Storo.
 
Jeg er over 50 år, og bestemte meg for å få en ikke kirurgisk løft til mitt ansikt. Derfor mottok jeg en kur på 3 behandlinger over 3 uker. 
 
Siden jeg er skeptiker av natur, ble jeg positivt overasket over resultatet. Ikke bare kunne jeg vitne den ekstremt raske effekten allerede etter første behandling. Men jeg har med hensikt ventet i 3 måneder med å gi min tilbakemelding for å observere at min hud faktisk fortsetter med å trekker seg sammen, stramme seg opp, samt se yngre ut. 
Behandlingen gjorde heller ikke vondt, i alle fall ikke for meg. 
Det ble kortvarig merker, men de var kun synlige i 3 til 5 dager, men disse kunne med letthet sminkes bort om jeg skulle ut på noe. 
 
Men du og du, jeg ble positivt overasket av at denne behandlingsmetode så raskt gav huden min tilbake dens naturlige ungdoms glød. Og dette etter kun få dager. Det var som om de synlige tegn til aldringsprosessen forsvant totalt over natten. Mine rynker er borte og huden er strålende. Jeg føler meg som om jeg er tretti og ikke i femti årene. 
Min omgangskrets bemerker stadig det synlige resultatet.

En Bio-revitalisering kur er en fantastisk forbedring i hudens kvalitet, elastisitet, fasthet og tone. Og jeg kan på det sterkeste anbefale denne kuren hos VIP Clinic. 

Mvh
Hege. M 
Oslo
Okt-2016

Spør gjerne betjeningen om denne eller andre referansekunder av VIP Clinic.