Besøk vår facebook side
EXIMIA
EXIMIA
Eximia HR77 er et seriøst alternativ til plastisk kirurgi.

Eximia tilbyr behandling for fremme helse velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp. Effekten av denne kombinasjonen er vitenskaplig gjennomprøvd testet og dokumentert. 


Eximia HR77 er den ideelle løsningen for å redusere fett, redusere cellulitter, stramme opp og regenerere huden, DETTE ER FREMTIDENS SYSTEM for de som ønsker å være spesialister innenfor hud og kroppspleie i et marked som krever synlige resultater.
 
Systemet øker blodsikrulasjonen, stimulerer cellemetabolismen som fører til økt collagen og elastin. Drenasjen skiller også ut overflødig veske, proteiner og avfallstoffer og strammer opp kollagenfibrene slik at huden vil fremstå som glatt og spenstig.

Med EXIMIA HR77 systemet er ‘spesialistene’nå  i stand til å planlegge et  komplett «SKJØNNHETSPROGRAM» for den mest kresne kunde.
Takket være følgende eksklusive patenter har man tilgang til fremtidsrettet teknologi i stadig utvikling: LASERPORAZIONE, ENDORADIOMAG-HR, MINI RADIOLIFT, MICRODERMABRASIONE.

Behandlingen er behagelig, avslappende og utføres helt uten risiko og bivirkninger.

LASERPORAZIONE: Programmet for “forming av fett med laser» (eller rett og slett «fettreduksjon»? da forstår alle hva det handler om)
 
Det eksklusive patentet, og absolutte nyheten innen skjønnhetspleie, LASERPORAZIONE, er den perfekte løsningen. Dette er en innovativ nyskapning som gjennom kombinasjon av ulike teknologier oppnår en synergi som fremprovoserer en mer direkte, presis og selektiv fettfjernende effekt. Dette er vår tids eneste reelle alternativet til kirurgi.
 LASERPORAZIONE er like presis som tilsvarende kirurgiske metoder, men er forbundet med en mye lavere risiko, og garanterer (synlig) reduksjon av både cellulitter og fettvev.
 
ENDORADIOMAG-HR
 
ENDORADIOMAG-HR er den sterkeste og mest dyptgående behandlingen som stimulerer bindevevet indremagnetisk og består av fire faser. Behandlingen foretas ved å benytte et spesial håndtak med aktive og passive «ruller», som anvendes på huden. Massasjen har en dyptgående effekt og bearbeider det indre bindevevet. Effekten av behandlingen forsterkes av synergieffekten mellom en energiskapende en-polet radiofrekvens og de to-polete «rullene».
 
MICRODERMABRASIONE
 
Eximia HR77 blir mer effektiv og kompletterer behandlingsprogrammet med et kit/sett som består av små diamanthoder. Hodenes delikate, men viktige «peeling-effekt», garanterer en perfekt forfase som kan sammenliknes med en naturlig revitalisering av oksygenopptaket og fornyelse av cellene. De ulike størrelsene på slipestykkene og deres «korn» (fra fin til grov) gjør at vi kan tilpasse behandlingen til både sensibel og robust hud. Behandlingen garanterer en perfekt «peeling», som forsterker effekt av behandlingen
 

7 DAYS KUR
7 days er for deg som ønsker en raskt og effektiv vektnedgang. Programmet passer ypperlig før en reise, før bikinisessongen, før en konkurranse, eller at du rett og slett skal inn i en kjole eller dress som er blitt for trang.
 

Eximia hele kroppen x 3 mage / rygg x 1 (vakuum-laser-radiofrekvens-elektrostimuli)
Diettplan og spesialdiett for raskt vektnedgang
Kosttilskudd
Spesialkremer og produkter
Tilpasset treningsprogram

BEHANDLINGEN HJELPER TIL MED: 
 - detox / avgiftning
 - sirkulasjonsfremmende
 - øker blodsirkulasjonen
 - bedrer immunforsvaret
 - stabiliserende på mage- og tarm
 - fjerner ødemer / væskeansamlinger
 - løser opp muskelspenninger 
 
EXIMIA ER EFFEKTIV MOT:
 -  smertelindring ved fibromyalgi
 -  muskel og leddplager
 -  MS
 -  plager med ME
 -  lymfeødem, (veskeopphopning)
 -  hudproblemer
 -  brystkreftopererte
 
En kur på 10 behandlinger over 3 til 4 uker gir optimalt resultat. Deretter anbefales en behandling hver 3-4 uke som oppfølging for å holde resultatet lengst mulig.
 
Kombinasjonen av laserporasjon, vakuumdrenasje, og radiolift er en fantastisk nyhet som sikrer meget effektive og raskt synlige resultater. Sekvensene forsterker hverandre og skaper en økt sirkulasjon på cellenivå fra ytterste hudlag og ca 3 cm ned i vevet. Resultatet er at fettet ”smeltes” og huden strammes opp.

Lymfedrenasjen bidrar til at kroppen kvitter seg overflødig væske og avfallsstoffer, mens den dype bindevevsmassasjen hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet og fjerner overflødig protein og fett.

Eximia gir godt resultat ved ønske om vektreduksjon, ned i vekt, slanking, cellulitter / cellulittbehandling.


BEHANDLINGEN: 
- gir en strammere og glattere hud
- virker sirkulasjonsfremmende
- øker blodsirkulasjonen
- bedrer immunforsvaret
- gir en detox / avgiftning
- stabiliserende på mage- og tarm
- fjerner ødemer / væskeansamlinger
- løser opp muskler og reduserer stress
 
Behandlingen er effektiv på:
-  smertelindring ved fibromyalgi
-  muskel og leddplager
-  mage og tarmproblemer
-  MS
-  plager med ME
-  lymfeødem, (veskeopphopning)
-  hudproblemer
-  brystkreftopererte

DOKUMENTASJON
Vi løfter og former ansikt og kropp uten kirrurgiske inngrep. Vi måler og tester alle våre kunder før behandling for å kunne dokumentere alle resultater som vi oppnår.
 
Ta kontakt for gratis konsultasjon og kroppsanalyse.

BOOK ONLINE HER 

Eximia er et seriøst alternativ til plastisk kirurgi og slanking. Gir gode resultat ved ønske om vektreduksjon, figurforming, diett, vektnedgang, rynkeredusering, lifting, oppstramming av slapp hud, behandling av strekkmerker og cellulitter og reduksjon av dobbelthake.

Les artikkel om test av ansiktsbehandling i Nettavisen SiDE 2 …


Les artikkel om test av Eximia på DinSide.no …
Les artikkel om test av Eximia behandling i KK …


VIP CLINIC Helse & Skjønnhet Storo Storsenter Oslo Tlf: 92 40 80 50